voice-over gezocht?

Dan zit je bij mij volledig aan het juiste adres. Nog iedere keer dat ik een opdracht binnen krijg, maakt mijn hart een sprongetje. Ik mag weer! Ik vind het gewoon zó ontzettend leuk om voice-over te zijn. Om me in te leven in een boodschap en helemaal op te gaan in het gevoel dat daarbij past. Ik wil mensen graag laten zien wat ze horen. En daarmee bedoel ik dat het voor de luisteraar moet klinken alsof ze erbij zijn, alsof het verhaal zich werkelijk op dit moment voor hun ogen afspeelt.

Razend nieuwsgierig 

Een andere reden dat ik nog steeds hyper word als er een voice-over opdracht binnenkomt, is omdat ik iedere keer weer rázend nieuwsgierig ben naar waar het voor is. Ik heb al teksten mogen inspreken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van dashboard tot vaatwasser en van streamingsdienst tot sales funnel. Soms is de taal heel ‘Jip en Janneke’ en dan weer wetenschappelijk. Bovendien loopt het type opname uiteen. De ene keer is het voor een commercial, de andere keer voor een bedrijfsfilm en dan weer voor een uitlegvideo. Al die variatie maakt iedere opdracht tot een nieuwe ontdekkingstocht en ervaring. Een feestje vind ik dat.  

 De tekst moet binnenkomen 

Belangrijkste voor mij is dat je voelt wat ik zeg, dat het binnenkomt. Dat je er kippenvel van krijgt, dat je er rustig van wordt of juist blij. Dat je mijn gezichtsuitdrukking en lichaamshouding kunt zien ook al zie je me niet. En dat mijn stem opgaat in het geheel en niet afleidt van de boodschap. Ik was altijd al gek op acteren. Maar ik sta liever niet op het podium of voor de camera. Vooralsnog… 😉. Het stemacteren is me op het lijf geschreven. Zelfs in mijn gedachten gebruikte ik altijd al ‘stemmetjes’. Ik wilde al voice-over zijn voordat ik wist dat ik het kon worden. 

Dus, voice-over gezocht? Op zoek naar een stemacteur met een enorme passie voor het vak? Weet me te vinden! Ik lever je graag een gratis sample aan zodat je van tevoren kunt ervaren hoe ik jouw tekst tot leven breng.